October 2012
M T W T F S S
« Sep    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  


Elhatároztad hogy nyelvte fogsz tanulni?Vagy egyenlőre csak ismerkedsz a témával!Megtaláltad a legjobb weboldalt a nyelvoktatás témában!Rengetg nyelvtanfolyammal, a legkülönfélébb nyeltanulási módszerrel és a legkülönfélébb nyelvekkel várunk honlapunkon, hogy minden segítséget megadjunk a sikeres nyelvtanuláshoz!Ne feledd, ahány nyelv annyi ember!Közhelynek tűnik, de iga!Tanulj nyelvet, akár online, akár magántanárnál, akár nyelvtanfolyamon, ez a weboldal egészen biztos segítségedre lesz ebben!

Kreatív nyelvtanfolyam

Kreatív nyelvtanfolyam

 

A Kreatív Nyelvtanulás alkalmával a nyelvtanulót passzív hallgatóból a tanulási folyamat aktív résztvevőjévé, irányítójává, főszereplőjévé teszi. Ez nem csak azért következik be mert maga választja meg a tanulás helyét, idejét, tempóját, hanem azért is mert az idegen nyelvhez való viszonya is alapvetően megváltozik. A tanfolyamon való részvétel során nem olvasmányok, szavak, szabályok passzív befogadója, hanem alkotó, kreatív résztvevő már az első pillanattól. A meghatározott szavakból és nyelvtani szabályokból szóban egyéni mondatrészeket, mondatokat alkot, tehát beszél az idegen nyelven.

Ezzel a módszerrel a kreatív nyelvtanfolyam résztvevője valóban a saját kezébe veszi a tanulását. Mindezek mellett nem egyedül kell végrehajtania a feladatokat, mert egy részletesen kidolgozott tananyag áll rendelkezésére. A szókincs valamint a nyelvtani tematika sok év munkájának eredménye, az alapelv: az induláskor először a leggyakoribb szavakkal, az alapvető nyelvtannal kezdeni a beszédet, a szókincs bővítésére csak ezután kerül sor. A nyelvtan által előírtakkal csak később kell foglalkozni. A “kreatív” nyelvtanuló már az elejétől kezdve aktív nyelvtudáshoz jut, amely annak ellenére, hogy eleinte kevés, de rögtön használható, mobilizálható. A folyamatosan ellenőrzött helyes megoldások sikerélményt, egészséges önbizalmat adnak, ezekre igen  nagy szükség van  az idegen nyelven való megszólaláshoz.

 

 

You must be logged in to post a comment.